Valoració de CGT del Concurs de trasllats

Valoració de la CGT del Concurs de Trasllats 2009

Un cop més el departament d’educació ha fet palès la consideració amb la que sol tractar les seves treballadores i treballadors. El concurs de trasllats d’enguany ha tornat a ser un fracàs, perquè la gent no ha pogut disposar d’un llistat real de vacants per demanar destinació, i un problema per molta gent que ha hagut de suportar situacions realment desagradables:

* Telèfon d’atenció al professorat saturat.

* Cues d’hores i hores a delegacions territorials que no han vist incrementat el seu personal per atendre els milers de persones que han hagut de fer al·legacions. A més de tancar, excepte a Via Augusta, 2 dies hàbils dels 12 que vam tenir per portar els papers de les al·legacions.

* Un aplicatiu informàtic portat per una empresa privada que res sabia dels aspectes normatius del concurs i que, a més a més, no ha estat funcionant durant moltes hores del curt temps per participar.

* Un aplicatiu informàtic que no ha afegit automàticament tota la informació que ja constava al registre informàtic del mateix Departament, fet que ha provocat milions d’al·legacions que ens haguéssim pogut estalviar.

* Impossibilitat de poder formalitzar la participació al concurs presencialment, és a dir, de manera no telemàtica.

COLAPSE, DESCONCERT, NERVIS… són paraules que defineixen clarament el que ha significat aquest concurs de trasllats pel professorat que, obligat o no, ha participat.

Peixos grossos del Departament: creueu els dits perquè no us facin un informe PISA o Bofill de la vostra feina, perquè sortireu escaldats.

O potser no, que són els vostres cosins els que els fan…