1er de maig arreu… i també a Gaza

Fa poques hores la delegació de sindicalistes que anava a Gaza (Palestina) per a expresar la unitat dels treblladors i treballadores en aquest 1er de maig ha participat de la massiva manifestació convocada per la Unió Independent de Comites de Treballadors Palestins.
En ella es trobaven companys i companyes del nostre sindicat que expressaven així el rebuig al bloqueig econòmic amb el que els EUA i la UE -i amb ella el govern de Zapatero- volen aïllar i ofegar en la misèria al poble palestí. La participació en la mobilització de Gaza volia simbolitzar aquesta unitat enfrontada a qualsevol bloqueig.

Comunicat de la Secretaria d’Acció Social que ha coordinat la participació de la CGT de Catalunya en la delegació.

Sota aquestes línies teniu el text del comunicat de suport de la Federació d’Ensenyament de Catalunya enviat a Gaza amb la delegació.

PARTICIPA ALLÀ ON SIGUIS DE LES MOBILITZACIONS DEL 1ER DE MAIG:

Barcelona 11:30 a Jaume I

Girona 11:00 davant de correus!

Lleida 12:00h a la Plaça del Treball (al davant de l’Escola del Treball)

Tarragona 19 h. a Pl. Imperial Tarraco / Rambla Nova

Als treballadors i treballadores palestins

A la UICTP

Barcelona 26 d’abril 2007

Benvolguts companys

Des de la Federació d’Ensenyament de Catalunya us volem fer arribar la nostre solidaritat a través dels companys i companyes que estaran amb vosaltres el proper 1er de Maig.

Sabem de la vostra lluita contra la ocupació i pels drets dels treballadors. Entre aquests últims el de l’exempció de taxes a les escoles públiques. Igualment la de les mestres de les escoles bressol que allà lluiten per les seves condicions laborals. En un i altre sentit, la vostre lluita és la nostre.

Estem amb vosaltres

Federació d’Ensenyament de CGT Catalunya