[2 octubre] Marxa pels drets socials del Vallès Oriental

Us animem a participar a la II marxa pels drets socials el proper dia 2 d’Octubre. Aquesta vegada estarà formada por dues columnes, una que sortirà de Mollet i l’altre de Cardedeu.

La columna sud surt de Mollet a les 9 h. de la plaça Pau Casals, arribarà a Parets a les 10 h. a la plaça Josep Marcer i despres, a les 11h passarà per la plaça de la vila de Montmelò.

La columna nord surt de Llinars a les 9,45 de la Plaça dels Països catalans on confluiran els dos Vilamajors. A Cardedeu es surt a les 10 de la Escola Corbella i ens trobem a les 11 a la Creu amb Sant Celoni , Llinars i Vilamajors.

Corró d’Avall es troba a les 11 davant les obres del teatre del auditori i tot seguit, passant per Bellavista, s’arribarà a les 12,30 a l’Hospital de Granollers on confluirà tota la columna nord.

L’arribada a Granollers de les dues columnes està prevista a les 13 h. a la Plaça Maluquer, on es farà la rebuda d’allà es va a la Porxada on es llegirà comunicat i es faran diferents accions, posteriorment es farà un dinar de carmanyola al parc Torras Villà.