4 de desembre Assemblea de docents. Ins Moisès Broggi, 18h

Us recordem que la propera Assemblea de docents i altres treballadores de l’ensenyament públic tindrà lloc aquest dijous 4 de desembre, a les 18:00 hores, a l’INS Moisès Broggi de Barcelona, al Carrer Sant Quintí 50 (al costat de l’hospital Sant Pau), Sant Pau o Camp de l’Arpa, Guinardó (veure mapa).

Considerem especialment important la màxima participació possible, tant a l’assemblea com a les mobilitzacions que se’n puguin derivar, en el moment actual. Hem d’aconseguir que, tant si s’aproven nous pressupostos de la Generalitat com si es prorroguen els actuals, es facin realitat els compromisos verbals de l’administració en relació a dos de les nostres reivindicacions centrals com són el 100% de la jornada i sou als i les companyes substitutes i les dues pagues extres del proper any. Lluitem fins que es concretin aquestes reivindicacions i seguim lluitant per assolir-ne la resta.

Comissió mixta (docents de l’assemblea i sindicats USTEC, CCOO i CGT).

Blog de l’Assemblea: http://assembleadedocents.blogspot.com.es/

ORDRE DEL DIA ASSEMBLEA:

1. Balanç de mobilitzacions: 20 minuts
– 13N
– 29N
2. Properes mobilitzacions: (total 45 minuts)

2.1. Campanya; recollida de dades i continuació de la campanya: Recompte de dades i possibilitat de continuïtat de la Campanya. 15 minuts.

2. 2. Mobilització pressupostos (17D) i/o altres 30 minuts
A la darrera Assemblea es va proposar una mobilització contra els Pressupostos. Es va proposar el 17. Valoració de la viabilitat.
La CGT demanarà el permís perfer-la al Parlament (perquè després de l’Assemblea estaríem fora de termini per demanar-lo), però es pot cancel•lar o canviar el lloc.

3. Extensió de l’Assemblea: 15 minuts

4. Recollida de propostes i presa de decisions: 25 minuts

Cartell