ACTE UNITARI SINDICAL: El 3 d’Octubre és solidaritat de les treballadores contra la repressió!!

El 3 d’octubre de 2017 la Intersindical-CSC, la CGT, la CNT, la COS i la IAC-CATAC vam convocar una vaga general per a denunciar la vulneració de drets i l’empitjorament de les condicions laborals en diferents centres de treball fruit de la intervenció en ells dels cossos de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil.

Un dels fruits d’aquesta vaga va ser la creació de la Plataforma 3 d’octubre que, des de llavors hem seguit organitzant actes i treballant per seguir defensant els motius que van justificar la vaga de 2017. Dos anys després a Catalunya volem recordar que els fets de 2017 encara som vigents i per això la Plataforma 3-0 hem organitzat un acte unitari sindical el dijous 3 d’octubre a les 19 hores a la presó Model de Barcelona.

Que ningú s’enganyi. No caurem en el silenci còmplice. Ni un segon. Però tampoc caurem en lluites transversals per rescatar ni enfortir cap facció de la burgesia. Partint d’aquests dos punts innegociables, fem una crida als moviments llibertaris i als diferents espais revolucionaris a fer una passa endavant. A ser on hem de ser. A entomar una defensa activa de les llibertats i, aprofitar aquesta lluita, per començar a construir una societat precisament lliure de les diferents formes d’opressió que patim en el dia a dia.

El 3 d’Octubre és solidaritat de les treballadores contra la repressió!!

3o19.jpg