Assemblees de zona Vallès Occidental – Curs 2022-23 (2n i 3r trimestre)

UNA PERSONA DE CADA CENTRE

Demanem als equips directius que promoguin l’elecció d’una persona representativa del conjunt del Claustre que pugui recollir els problemes, les opinions i les propostes del centre, assistir a les reunions de Zona i informar a la resta de companyes i companys.

Igualment, us demanem que s’organitzin els horaris de manera que la persona disposi de temps per a dur a terme la seva tasca. La dotació horària queda coberta legalment mitjançant l’assignació d’un encàrrec de serveis, tal com especifiquem les Instruccions d’Inici de Curs.

MesSabadell
Dimecres
12h
Cerdanyola
(Baix Vallès)
Dimecres
12.30h
Terrassa
Dimecres
12h
Rubí
Dilluns
12h
Gener18182516
Febrer18156
Març115156
Abril19192617
Maig1017248
Juny77145
Centre Cívic
Can Rull
Ateneu de
Cerdanyola
Centre Cívic
Francesc Macià
CRP Rubí

(*) Quan sigui necessari es farà l’assemblea extraordinària corresponent.

Les assemblees de Cerdanyola són semipresencials: https://meet.jit.si/AssembleaZonaBaixValles

Des de CGT considerem que les assemblees i reunions de zona són essencials, no només per a informar-vos de qüestions i canvis que afecten directament a la realitat i funcionament dels centres i a les nostres condicions de treball, sinó també perquè sigueu vosaltres qui feu arribar opinions, consultes, propostes, etc, tant als sindicats com a la resta de centres.

Les zones són un punt de trobada absolutament imprescindible per mantenir-nos mínimament informades que succeeix a nivell general i als centres de l’entorn i mínimament coordinades com a col·lectiu.