Bones vacances d’hivern i feliç 2019 en lluita!

Les companyes i els companys de CGT Ensenyament us desitgem unes bones vacances d’hivern i un feliç 2019 en lluita.

Revertim les retallades. Organitzem-nos. Construïm des de baix. Més personal de suport. Reduïm ràtios. Restabliment de l’horari lectiu. Educació feminista. Democràcia als centres. Estabilització interines. Eduquem sense por. Suprimim concerts. … Tenim feina, als centres, i als carrers.

Arrenca el nou any amb nous reptes a assolir, i l’exigència de sumar els esforços de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat, PAS i famílies). Sabem que és necessari un alt nivell d’implicació i d’integració, altes dosis d’entusiasme, d’esperit crític i de superació, de treball transversal en equip i cooperatiu. També d’innovar i avaluar d’una manera diferent de com s’ha fet fins ara. Però sobretot necessitem mitjans i recursos per part de l’Administració, i la gestió democràtica i participativa dels centres educatius.

Aquest nou any és fonamental recuperar la veu, la confiança i la llibertat a les aules, és a dir, que eduquem sense por. Però aquest any també ha de suposar la reversió de les retallades que encara patim.

Bones vacances i feliç any en lluita!

felicitaciocgt18_19.png