Bones vacances d’hivern i un feliç 2020 en lluita

Les companyes i els companys de CGT Ensenyament us desitgem unes bones vacances d’hivern i un feliç 2012 en lluita.

felicitacio_cgt_2019_20.pdf

Revertim les retallades. Organitzem-nos. Construïm des de baix. Aturem la llei Aragonès. Cap TEEI al carrer. Cap interina al carrer. Reduïm ràtios. Restabliment de l’horari lectiu. Educació feminista. Democràcia als centres. Aixequem la catifa. Estabilització interines. Eduquem sense por. Suprimim concerts. … Tenim feina, als centres, i als carrers.

felicitacio_cgt_ensenyament_1_.png

Ens agradaria explicar-vos que començarem l’any amb novetats positives com ara que s’han revertit les retallades que patim o que comencen a democratitzar-se els centres. Però no és així. Les principals novetats que el Departament vol introduir per aquest any tornaran a ser en negatiu.

L’actitud del Departament d’Educació i el Govern davant les nostres demandes i necessitats continua sent insultant. Sobre les que tenen més o menys cost econòmic diuen que no poden i sobre les que no suposen cap despesa, directament reconeixien la seva voluntat de no aplicar-les. Però sí, el Govern sí que ha estat treballant … per desmantellar encara més l’educació pública amb la llei Aragonès i la reforma de l’FP i impulsar noves retallades en els pressupostos de la Generalitat.

Això sí, estem convençudes que organitzant-nos i mobilitzant-nos podem fer que els canvis siguin en positiu: pressupostos, estabilització de les persones interines, recuperar la democràcia als centres, … La situació política ho permet, i és a les nostres mans fer-ho possible.

Bones vacances i feliç any en lluita!

felicitacio_plataforma_aturem_llei_aragones.jpg

felicitacio-afiliacio_2019.jpg