[Borsa de treball docent] Consulta i modificació de dades

De l’11 al 18 de març de 2024 les persones interessades poden modificar en línia les dades que consten a la borsa.

Les persones que formen part de la borsa poden consultar les dades que consten al curs 2023-2024, que són les que es tenen en compte per als nomenaments que es facin durant aquest curs.

Consulta de dades. Accés a l’aplicatiu

Els períodes de modificació de dades previstos per al curs 2023-2024 són els següents:

  • De l’11 al 18 de març de 2024

Quines dades es poden modificar?

Pots activar o desactivar especialitats i perfils sempre que els tinguis reconeguts a l’Atri.

Les especialitats no es poden ordenar, l’ordre de preferència en què nomenen per especialitats l’estableix cada ST el dia de nomenaments en funció de les necessitats que tingui aquell dia. Si actives perfils, has de tenir present que es fan primer els nomenaments de les places amb perfil i després el de les ordinàries.

Pots modificar les peticions de municipis o comarca on vulguis treballar.

En les teves peticions, pots posar només municipis, comarca o tot el ST. Si poses municipis, cal posar la comarca o el ST en el llistat de peticions. Ordenar municipis significa que dones preferència a la distància. Posar la comarca o el ST significa que dones preferència a la durada del nomenament, independentment d’on sigui dins de la comarca o ST.

Pots modificar la jornada en la qual vols treballar en funció dels teus interessos.

Puc introduir titulacions noves?

No, per acreditar noves titulacions, has de fer arribar la documentació al ST des del portal Atri (Expedient/Sol·licituds recursos humans) si tens nomenament o mitjançant una petició genèrica si no en tens. Un cop et consti a l’Atri la nova especialitat reconeguda, la podràs activar en una modificació de dades. De la mateixa manera succeeix amb els perfils: un cop els tens reconeguts a l’Atri, els pots activar a les dades de la borsa en un període de modificació de dades.

Quan es fan efectius els canvis?

Els canvis que introdueixis quedaran registrats just en el moment en què desis les dades.