Carta de CGT Ensenyament a les Tècniques Especialistes d’Educació Infantil, exemple de LLUITA!

Fa disset anys, al curs 2004-2005, la Generalitat va crear la figura docent de les Tècniques Especialistes d’Educació Infantil (TEEI), un cos que ràpidament es va demostrar imprescindible per garantir la qualitat educativa dels nens i de les nenes de P3.

És incomprensible que la rellevància de la tasca que dueu a terme les tècniques no s’hagi equiparat mai amb l’interès per part del Departament d’Educació per consolidar la situació d’unes treballadores que l’administració ha situat en una situació contractual de frau de llei.

La Conselleria d’Educació, en comptes de donar solvència a aquesta situació amb un procediment just, com podia haver estat el concurs de mèrits (fet que contempla l’EBEP), amb connivència amb els sindicats CCOO i UGT i altres complicitats, us han sotmès a haver de passar un procés d’oposicions que s’efectua demà dia 18 de setembre. Un concurs que pot comportar l’acomiadament de manera gratuïta a treballadores que ja heu demostrat la vostra idoneïtat i capacitat amb molts anys d’experiència professional.

I sí, demà es celebrarà un procés d’oposicions totalment injust, que per a molts pot significar una derrota. En canvi, des de CGT Ensenyament diem que de derrota, res. Vosaltres, les TEEI heu estat un exemple de valentia i persistència, components essencials de qualsevol lluita. Des del sindicat només podem expressar l’agraïment per no haver defallit ni haver fet un pas enrere, perquè les companyes TEEI sabeu que la lluita és llarga, i que no s’acaba demà. També sabeu que la lluita no es basa en posar banderetes en dies puntuals, sinó que es fa cada dia, sense fer un pas enrere, i que hem d’estar unides perquè aquest ha estat un primer embat, però en vindran molts més, que només es podran combatre si estem juntes i organitzades, i aquí, a CGT Ensenyament, sempre ens hi trobareu.

Una abraçada amb força de victòria!

Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya

Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya
https://www.cgtensenyament.cat
@CGTEnsenyament

Federació d’Ensenyament de la CGT CatalunyaFederació d’Ensenyament de la CGT de Catalunya
https://www.cgtensenyament.cat
@CGTEnsenyament
fedensecat@cgtcatalunya.cat