Comunicat de Doctorandxs en Lluita – UOC sobre les pròrrogues dels contractes predoctorals de la UOC

El passat 25 de gener, gairebé un any després que comencés la pandèmia de la Covid-19, DocsLluita-UOC va aconseguir l’ampliació de 100 dies per a tots els contractes predoctorals (vigents durant el confinament) i una segona pròrroga de 3 mesos per a tots els contractes inclosos al Reial Decret 11/2020.

Aquesta victòria ha estat possible gràcies a la lluita col·lectiva de tots i totes les investigadores predoctorals que van signar el manifest, que van participar en les assemblees obertes i que han treballat pels nostres drets laborals.

Per descomptat, volem agrair l’esforç del David Masip, director de l’Escola de Doctorat de la UOC, que ha elevat i defensat la nostra demanda davant del Comitè Directiu de la universitat. Agraïm també la tasca del Comitè d’Empresa per lluitar de forma conjunta amb nosaltres i, sobretot, a la secció sindical de la CGT-UOC que es va posicionar del nostre costat des del primer moment.

Aquesta és una victòria de tots i totes les investigadores predoctorals de la UOC, un dels col·lectius més precaritzats i explotats de la universitat. Avui és un dia d’alegria i celebració, però aquest és el començament. Seguim fidels al nostre compromís i la nostra lluita.

Companys i companyes:
SEGUIM!

docs-en-lluita-logo

Col·lectiu de Doctorandxs en Lluita – UOC
email: docsuoc@gmail.com
twitter: @docslluitauoc