Concentracio Plàstica i Música i fotos de l’anterior

Reproduïn el cumnicat que ens fa arrivbar COLBACAT

Benvolguts/des:

A algunes comunitats autònomes han convocat pel proper 22 de maig a les 18.30 h. una vaga. Aquí, hem valorat que una vaga no tindria repercussió més enllà de la butxaca de cada un. Però hem pensat en Assemblea, junt amb els professors/res de Música de fer coincidir aquell dia amb una concentració_manifestació conjunta a Barcelona.
Per tal de valorar el seguiment que podria tenir aquesta manifestació us demanem que ens envieu un correu electrònic dient-nos si estaríeu disposats/des a assistir-hi. Serà el proper 22 de maig a les 18,30 hores a Barcelona, a la Plaça de St. jaume, davant de l’edifici de la Generalitat de Catalunya.

Si us plau, envieu un correu electrònic a l’adreça següent per dir si podríeu assistir a la concentració: infoweb@colbacat.cat

Pel que fa al Departament d’Educació, en el seu últim esborrany de decret d’ESO ha pujat una hora tant a la Música com a la Visual i Plàstica, quedant repartir de la següent manera:

Música: 1r d’ESO: 3 hores. 3r. d’ESO: 1 hora. 4T d’ESO: optativa de 3 hores.

Visual i Plàstica: 2n d’ESO: 3 hores, 3r d’ESO: 1 hora. 4t d’ESO: optativa de 3 hores.

Hem treballat molt i, de moment hem aconseguit mantenir les hores obligatòries que teníem. Us volem donar les gràcies per les vostres signatures i us animem a continuar treballant per un futur millor de l’educació artística.

Des del Col·legi i des de l’Associació de Professors de Música pensem que cal continuar lluitant per reclamar que aquestes assignatures tinguin continuïtat curricular al llarg de tots els cursos de l’educació obligatòria i passin a ser assignatures “normals” com la resta. També cal continuar reivindicant els mateixos recursos que tenen d’altres. Cal posar l’accent ara en la protesta periòdica amb ressó mediàtic i en altres formes de fer-nos visibles i concienciar de la necessitat de l’educació artística.

Continuarem treballant,

Cordialment,

COL·LEGI DE DOCTORS I LLICENCIATS EN BELLES ARTS I PROFESSORS DE DIBUIX DE CATALUNYA
(COLBACAT)