DECRET 39/2014, de 25 de març, pel qual es regulen els procediments per definir el perfil i la provisió dels llocs de treball docents.

DOGC: DECRET 39/2014, de 25 de març, pel qual es regulen els procediments per definir el perfil i la provisió dels llocs de treball docents

VALORACIÓ CGT

L’abaratiment del cost de les plantilles (més alumnes per aula, més hores de treball i pèrdua adquisitiva de prop del 30%) i la imposició d’un model de gestió propi de l’empresa privada (control absolut sobre les plantilles per part de les direccions dels centres) són un pas de gegant en el camí cap a la privatització de l’ensenyament públic a la que ens porten aquests, i aquells, governs (central i autonòmics). Des de CGT, com sempre, usanimem a sumar-vos a la lluita contra aquesta progressiva i incessant destrucció del’educació pública i dels nostres drets laborals.

El nostra pla de lluita passa per donar suport a la setmana de lluita del 24 al 29 de març, a la manifestació de dissabte 29 i continuar amb el calendari de mobilitzacions que es pugui acordar a les diferents assemblees de centres i a l’assemblea general de docents. Entre totes i tots hem de poder frenar aquest fort atac al que ens enfrontem.

CONCENTRACIÓ URGENT EL DIA DE LA PUBLICACIÓ AL DOGC DEL DECRET:

Convocatòria Assemblea docent: DIJOUS 27 DE MARÇ, 18 HORES, AL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT. CONCENTRACIÓ CONTRA EL DECRET DE PLANTILLES. (Via Augusta, 202, Barcelona)

Xerrada CGT: Decret de plantilles. Dilluns 7 d’abril, a les 18h. A Via Laietana, 18, 9 Pl.

Cartell