Denunciem DKV MUFACE- Incompliment de contracte envers els mutualistes de MUFACE

denunciem_dkv_muface.pdfEn primer lloc MANIFESTEM que, com a CGT DEFENSEM ELS SERVEIS PÚBLICS, i us animem a utilitzar la Xarxa Pública de Sanitat.

Després d’ aquesta declaració de principis, volem denunciar l’incompliment de contracte que està duent a terme, de forma encoberta, l’empresa DKV, amb els mutualistes de MUFACE que tenen contractada l’atenció mèdica amb aquesta entitat.

En la línia de les grans empreses privades, prioritzen els seus beneficis en detriment de la qualitat del servei. S’han començat a restringir i suprimir serveis mèdics acordats entre DKV i MUFACE per als i les funcionàries de Catalunya sense informar les persones afectades.

Arran de la informació donada en alguns centres mèdics d’algunes localitats del Vallès Oriental, Baix Llobregat, etc… ens hem assabentat que potser aquests centres deixaran de donar serveis als mutualistes de Muface, a partir del gener.

Hem demanat informació sobre aquesta situació directament a MUFACE_DKV i, sense negar els fets, argumenten que la política empresarial de DKV és agrupar quadres mèdics amb el grup Quirón i oferir-los en la ciutat de Barcelona.

Aquesta restricció i supressió de centres que prestaven serveis, s’ha traduït en la centralització en un únic centre (hospital en algun territori)” tallant la relació més personalitzada pacient-metge i la “comoditat” que aquest sistema en molts casos oferia i, en limitar la plantilla i instalacions, suposarà la massificació i l’empitjorament d’aquest servei sanitari, tal com es pateix a molts centres públics depenents de l’ICS.

Fins ara, aquesta informació NO s’ha fet arribar a cap usuari.

Des de CGT Ensenyament:

modelreclamar.pdf-* US ANIMEM A FER RECLAMACIONS per no haver estat informats sobre aquests canvis en les prestacions i pel manteniment de l’atenció mèdica en les diferents localitats.
atencioncliente@dkvseguros.es
telèfon de mutualistes 902499600

  • Us recordem també que durant el mes de gener podem fer canvis en les nostres entitats mèdiques (canvi de mútua o pas de MUFACE a Seguretat Social) .

FEM-LO EXTENSIU A TOTHOM

CGT Ensenyament