Dimecres, 22/11, 13:00h, Aula 1, CC. Polítiques i Sociologia UAB

Eleccions als òrgans de representació del Personal Docent i Investigador de la UAB
Comitè d’Empresa del PDI-Laboral
Junta de PDI-Funcionari

Si voleu conèixer les nostres línies d’actuació i manifestar les vostres inquietuds, us convidem a participar en la reunió de presentació que farem el:

Dimecres, 22 de novembre a les 13:00h a l’Aula 1
de La facultat de CC. Polítiques i Sociologia

La Confederació General del Treball és una organització sindical autònoma, sense cap dependència de l’Estat, ni de partits polítics, i hereva de la millor tradició llibertària, anti-autoritària i anti-capitalista d’aquest país.

La CGT constitueix una alternativa sindical profundament diferent dels sindicats majoritaris: pel seu funcionament d’estructures de base, pel protagonisme directe dels treballadors i de les treballadores, per la presa assembleària de decisions, per l’elecció directa i rotativa dels responsables i portaveus, pel respecte a la total autonomia de les seves seccions sindicals i pel compromís social en la defensa dels moviments socials de relleu, tant en l’àmbit local com en l’estatal i en l’internacional.

Què ens comprometem a defensar?

Una universitat pública no regida per lògiques mercantilistes
Unes condicions laborals no precàries.
La recuperació dels espais d’expressió i de funcionament democràtic.
Per això necessitem el teu vot, és clar. Però, sobretot, la teva col·laboració i energia, el teu enginy i el teu desig de construir una universitat diferent.

Si, com nosaltres, vols ser protagonista en l’articulació col·lectiva d’una universitat diferent, deixa clar que el teu vot no és una carta en blanc

Pots consultar les nostres línies d’actuació i les nostres candidatures a: http://www.cgt-uab.net