Els i les mestres de www.noalasisena.tk demanen el vot per a CGT

Primer de tot, tenim nova web: www.noalasisena.org A partir d’ara totes les noves informacions estaran penjades a la nova adreça.

Els mestres de noalasisena, donem suport i recolzem el sindicat CGT per les eleccions sindicals del 30 de novembre (alguns de nosaltres anant a les seves llistes com a independents) per les següents raons:

1- No han de donar explicacions als partits de Govern (tripartit = trisindicat) i poden prendre decisions (beneficioses per l’ensenyament públic) lliurement. No tenen por de mobilitzar la gent pensant en que diran els polítics de torn.

2- Estem d’acord, en un percentatge molt alt, amb les propostes que fan. Les propostes dels altres sindicats també són bones, però ja coneixem els resultats (pla de pensions obligatori en comtes de ser part del salari, sisena hora, professors de secundària a primària, plans de millora insuficients, signar per signar, etc.).

3- Creiem que han de tenir la oportunitat de portar a terme el seu programa i demostrar que un altre sindicalisme és possible . Els seus delegats continuen mantenint contacte amb l’escola perquè no deixen de treballar tota la jornada, això impedeix els sindicalistes de cadira que han perdut tot contacte amb la realitat dels centres.

PENSEM QUE L’HORA DEL CANVI JA HA ARRIBAT.
TOTHOM A LES URNES A VOTAR!

NO ENS LA JUGUEM, ARA TAMBÉ PODEM DIR LA NOSTRA.

Més informació a la nova web: www.noalasisena.org
Mestres contra la 6a hora.
e-mail: noalasisena@hotmail.com
www.noalasisena.org

Aquesta iniciativa continua fins a l’abolició de la 6a hora i perquè no s’implanti en la futura Llei Catalana d’Educació