Fora l’empresa Servei d’Àpats-AliemntArt. Per uns serveis públics de gestió directa.

Des de CGT seguim treballant per tenir uns serveis públics de gestió directa que respectin el dret de les treballadores i garantitzin uns serveis de qualitat a la ciutadania. 
Com sabeu l’empresa de cuina Servei d’Àpats-AlimentArt va ser la única que va portar a ERTO a les 24 cuineres contractades per aquesta empresa tot i el decret d’alcaldia del 23 de març que assegurava les despeses. VEURE INFORMACIÓ
El mal ja està fet i no podem tornar enrere, però cal exigir a l’Ajuntament que anul·li el contracte amb Servei d’Àpats i que no torni a contractar aquesta empresa. A l’hora cal posar sobre la taula la municipalització de tots els serveis públics, vistes les males pràctiques en quant a drets laborals i el servei pobre que proporcionen aquestes empreses privades. 
Per això hem enviat instància als responsables de rrhh de l’Ajuntament, als membres del govern del consistori i als responsables de l’IMEB sobre aquesta empresa. VEURE INSTÀNCIA 
Per altra banda, les cuineres s’han assabentat que es fan noves licitacions i que només 3 de les escoles que gestiona Servei d’Àpats surten a concurs. Hem demanat els criteris per a que surtin a concurs i el perquè no hi surten totes les escoles que tenen aquesta empresa, que són: Aurora, el Caminet del Besós, Can Dragó, Ciutat de Mallorca, el Palomar, el Ralet, el Turó, La Morera, l’Argimón, Leonor Serrano, Quatre Torres i Parc de la Pegaso. 
Seguirem lluitant per uns serveis públics de gestió directa i de qualitat.