Informació oposicions docents Mesa General (CEB i IMEB)

Aquest matí s’ha celebrat una mesa general de negociació on es discutia la oferta pública. Des de CGT, com sabeu, estem en contra dels processos selectius tal i com s’estan plantejant, especalment amb la sentència europea d’abús de temporalitat. Per això, la nostra proposta fa temps que ha sigut no executar els processos d’oferta pública com a mínim fins que es resolgui aquesta qüestió, i que es plantegi un accés a la funció pública per concurs de mèrits. Per això avui ens hem abstingut a la proposta de document. 
Respecte el sector educatiu avui en aquest document s’ha aprovat, amb el vot de la resta de sindicats, l’establiment que les dates de les oposicions bressol i secundària es determinaran (es dir, es parlaran) al mes de setembre-octubre. 
Oposicions Bressol a l’IMEB: estem pendents d’una reunió a l’IMEB on se’ns transmeti la informació del dicatàmen juridic respecte la categoria. Entenem que fins que aquesta qüestió no estigui resolta no es podran determinar les dates d’oposició. 
Oposicions docents al CEB: Estem pendents de determinar les dates, que com diu el document es determinaran al setembre-octubre. En la última reunió al CEB, CCOO va proposar postposar-les al curs 21-22. Com a CGT hem tornat a fer una enquesta amb la nova proposta i un 65% de les 124 respostes fins el moment prefereixen aplaçar-les pel curs 21-22. Com a CGT donarem suport a aquesta proposta atès que dona temps perquè surtin sentències favorables en quant a la fixesa de les persones interines. 
Seguirem informant.