Gestió de casos escolars durant les vacances de Nadal

​​​Amb l’entrada en vigor el 24 de desembre de les noves mesures de gestió de casos i contactes estrets, els casos positius de persones que hagin assistit al centre educatiu fins al 22 de desembre, es gestionaran com a població general i en aquest sentit els casos i els contactes estrets hauran de fer la quarantena de 10 dies independent del seu estat d’immunització. Els directors o directores de centres hauran d’activar el circuit TAR fins el dia 23 de desembre a les 23​:59 ​h i hauran de comunicar els positius a la resta de contactes estrets del grup classe fins els dia 24 de desembre.

Els centres que acabin l’activitat lectiva més enllà del 22 de desembre, han d’aplicar les noves mesures i han de confinar tot el grup en cas que hi hagi un positiu.

Els casos positius produïts fora del període lectiu (entre el 23 de desembre i el 9 de gener) no s’han d’informar a la Traçacovid, a excepció dels casos positius vigents el 10 de gener, que sí que s’han d’informar.

Pel que fa a la visualització de dades al web Escola Segura​, el dia 23 de desembre es farà pública la darrera actualització del trimestre i la visualització de noves dades es reprendrà el dia 11 de gener amb les dades que els centres hagin informat a la Traçacovid a partir del dia 10 de gener.

Els centres poden modificar els grups estables després del període no lectiu de Nadal i informar-ho a la Traçacovid.

image_pdfimage_print