Instància de reclamació d’un permís de conciliació COVID per educadores bressol i la resta de personal municipal.

Des de la reobertura dels centres educatius al mes de Juny que estem reclamant a l’Ajuntament de Barcelona un permís retrubuït de conciliació per tots els casos de confinament que genera la pandèmia de la COVID. VEURE INSTÀNCIA DEL 9 DE DE JUNY

Tot i la nostra insistància amb vàries comunicacions i portant el tema a la mesa general de negociciació, l’Ajuntament encara no ha habilitat cap permís creant una situació de precarietat i vulnerabilitat sobretot a les dones, que són les que majoritàriament demanen els permisos per conciliació. Així mateix, a les escoles bressol hi ha moltes educadores mares que es veuen amb la necessitat de cuidar els seus fills i filles que estan en una situació de confinament preventiu, amb la única possibilitat de pidular una baixa al CAP o d’agafar un permís no retribuït. 

Aquesta situació és del tot insostenible i exigim a l’Ajuntament de Barcelona que habiliti un permís retribuít de conciliació per tots els casos que genera la pandèmia de la COVID. Per això hem registrat una nova instància:  

 VEURE INSTÀNCIA PERMÍS CONCILIACIÓ COVID 

Us proposem, com l’anterior vegada, que registreu instàncies individuals en el mateix sentit. 

CGT CEB-IMEB