Jornada Català i Escola

Benvolguts companys i companyes,

Us escrivim avui per compartir una qüestió de vital importància per a la nostra comunitat i per a la preservació de la nostra rica herència lingüística. La recent Sentència del Tribunal Suprem que imposa que un 25% de les classes siguin en castellà ha posat en dubte el model d’immersió lingüística que Catalunya ha defensat i desenvolupat amb èxit des del curs 89-90.

En resposta a aquesta situació, i amb la convicció ferma que la llengua catalana ha de continuar sent la llengua vehicular de l’ensenyament, us convidem a unir-vos a nosaltres en la jornada “Català i Escola” el proper 20 d’abril a les Cotxeres de Sants.

Unim Forces per l’Educació i per la Llengua!

Aquesta jornada neix de la necessitat de defensar el model d’immersió lingüística que tant ha beneficiat a la cohesió social i l’igualtat d’oportunitats, especialment en un context on l’ús social del català ha experimentat un descens preocupant. És un moment crític per al català, i la vostra presència és essencial per mostrar el nostre compromís col·lectiu amb la defensa de la nostra llengua i cultura.

Durant la jornada, compartirem estratègies, experiències i reflexions sobre com podem enfortir la presència del català dins del sistema educatiu i enfrontar els reptes actuals. Amb taules rodones, ponències i espais de debat, busquem generar un diàleg constructiu i proactiu.

La vostra veu és vital en aquesta conversa. La diversitat de perspectives dels diferents sectors laborals enriquirà la discussió i ens ajudarà a construir un futur més inclusiu i representatiu per a tots.

🗓 Data: 20 d’abril de 2024
🕚
Hora: 9:30h (o l’hora que pugueu venir)
📌
Lloc: Cotxeres de Sants
Us animem a reservar aquesta data a les vostres agendes i a compartir aquesta invitació amb els vostres col·legues. La vostra participació és fonamental per a la força i la unitat del nostre sindicat i per a la promoció de la llengua catalana.

Per a més informació i per inscriure-vos, seguiu l’enllaç proporcionat a la invitació original o poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

Esperem comptar amb la vostra assistència i suport.