La CGT, SOLIDÀRIA amb SOM 27 I MÉS

Com sabeu, recentment s’ha reobert el procés judicial contra 27 persones que van participar o donar suport en una tancada al rectorat de la UAB al 2013, el cas que s’ha conegut com “Som 27 i més”, un col·lectiu que aglutina 25 estudiants (entre les quals n’hi ha d’afiliades a la CGT)  un membre del PAS i un docent de la UAB, que és el nostre Secretari General, Ermengol Gassiot.

Malauradament, de processos repressius i de muntatges policials n’han patit moltes persones del nostre sindicat, i sabem que el motiu no és altre que el de ser actius en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores, dels drets socials, de l’habitatge, de la sanitat, de l’educació, i de tot allò que va en benefici de les persones i no del poder. En definitiva, ens reprimeixen i ho continuaran fent, perquè totes sabem que no deixarem d’estar allí on toca.

CGT Federació d'Ensenyament Catalunya logoCRIDEM A LA MOBILITZACIÓ PER DEFENSAR LES UNIVERSITATS COM A ESPAIS DE DEBAT, CRÍTICA I LLIBERTAT!
JORNADA DE LLUITA: 25 DE MARÇ A LA UAB
CONCENTRACIÓ 26 DE MARÇ 9.00h A LES PORTES DEL JUTJAT DE SABADELL
Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya

Som 27 i més

Afortunadament, que estiguem organitzades en un sindicat, també ens dona força per respondre i combatre cada cop. Si existeix una característica inherent a la nostra essència organitzativa, aquesta és l’activació de la solidaritat. Ho hem vist cada vegada que s’ha atacat una de les nostres, el sindicat respon.

I ARA TORNA A SER HORA DE RESPONDRE, i de demostrar la nostra solidaritat cap al Secretari General de la CGT, Ermengol Gassiot, i la resta d’encausades, afiliades o no, perquè la seva lluita és la nostra.

Per això, des de la Federació d’Ensenyament, FEM UNA CRIDA a sindicats i federacions de la CGT a visibilitzar la lluita de “Som 27 i Més” en les nostres poblacions, llocs de treball, etc. en diverses i múltiples formes de mostres de solidaritat, publicar a les xarxes hashtag #Som27iMés, penjar pancartes en espais educatius i universitats, etc.

En aquest sentit, també continuem fent la crida a tota l’afiliació de la CGT a la CONCENTRACIÓ d’aquest DIVENDRES 26 DE MARÇ als jutjats de Sabadell, coincidint amb l’hora de la vista de conciliació. La CGT hem de demostrar el sindicat que som, per això us demanem que feu una crida a l’afiliació a trobar-nos aquest divendres a les 9h a Sabadell!

CGT Federació d'Ensenyament Catalunya logoCRIDEM A LA MOBILITZACIÓ PER DEFENSAR LES UNIVERSITATS COM A ESPAIS DE DEBAT, CRÍTICA I LLIBERTAT!
JORNADA DE LLUITA: 25 DE MARÇ A LA UAB
CONCENTRACIÓ 26 DE MARÇ 9.00h A LES PORTES DEL JUTJAT DE SABADELL
Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya

  • En cas que existeixin impediments per assistir a la concentració, es poden fer miniconcentracions de les seccions sindicals en solidaritat amb el cas i fer fotos per penjar a xarxes i donar-hi visibilitat. 

Trobareu més informació als comptes de Twitter @Som27iMes / @CGTEnsenyament / @CGT_UAB, i a través de l’etiqueta #Som27imes que us animem a utilitzar en la vostra difusió.

image_pdfimage_print