L’èxit de la mobilització de tota la comunitat educativa de Sant Boi porta a celebrar el canvi de la resolució del Departament respecte al tancament d’una línea de P3

L’èxit de la mobilització i a la pressió de tota la comunitat educativa, ens porta a celebrar el canvi de la resolució del Departament respecte al tancament d’una línea de P3 a la pública a Sant Boi
S’ha aconseguit reobrir la matrícula del segon grup de P3 de l’Escola Parellada

Tot i que la direcció del ST del Baix Llobregat va suprimir aquest grup de P3, prèviament al procés de preinscripció, tot i que el procés d’adjudicacions d’escola estava molt avançat, finalment han hagut de rectificar.

Sempre havíem defensat que no hi havia raons per tancar-lo, perquè afectava molt negativament a famílies del barri Vinyets que s’havien de desplaçar a altres centres molt allunyats . A més amb aules de P3 amb ràtios molt altes. Aquests arguments ens donaven la raó i la realitat s’acaba d’imposant.

Malgrat les dificultats, ens hem de felicitar col•lectivament, perquè aquest curs amb la força de tothom, hem aconseguit a Sant Boi 3 reivindicacions importants :

1- Que s’iniciessin les obres de l’escola Gaudí i segurament a setembre ja estarà acabada.
2- Obrir 1 grup més d’ESO a l’Institut Marianao.
3- Impedir la supressió del segon P3 de l’escola Parellada.
Front les retallades, junts i mobilitzats tenim més força del que en pensem.

El País