“L’Icetazo” es fa real als contractes de les educadores d’escola Bressol.

Els contractes de continuïtat de les educadores que van rebre un interinatge el curs passat venen amb una notificació nova, és la següent:

Amb aquest fet deixa de manifest que l’Icetazo ja és real, ja ens l’estem trobant als contractes, les noves contractacions tenen una vigència màxima de tres anys, i llavors, un cop passat aquest temps? Que passarà amb el nostre lloc de treball?
Estem en contacte amb els advocats perquè ens assessorin si és lícit que incorporin aquesta clàusula als nous contractes, en quan tinguem més informació us la farem arribar.
El curs passat també van incloure una clàusula que perjudicava a les substitutes i amb la lluita de les educadores es va aconseguir que es retiressin dels contractes.

No oblidem que juntes fem força !

Com ens afecta l’CETAZO a les educadores de bressol?

Per saber més , recomanem veure aquest video on s’explica la situació.

El 2 d’octubre, ens vam manifestar per a l’estabilització de TOTES les treballadores públiques temporals, vam ser unes quantes, però necessitem ser-ne més! Recordeu que aquest mes és el darrer perquè els partits facin les esmenes pertinents, unes esmenes que haurien de servir per capgirar el #icetazo.

Estigueu alerta a les informacions, pot ser que de cara a finals d’octubre es convoqui una vaga per a dir #icetazono.

#CapInterinaalCarrer #lesquehisomensquedem #fixesaja #AturemOpos