Matricula’t a la Pública

Com cada any es torna a fer la preinscripció als centres escolars. Tria la pública!!

Matricula’t a la Pública
A la pública tothom encaixa

Ensenyament gratuït – Democràtica i solidària – Universal, per a tothom – Catalana i integradora – Aprenentatge actiu i participatiu – Convivència humanista. Intercultural – Innovadora, lúdica i creativa – On hi cabem totes i tots

Plural i crítica – Un aprenentatge constructiu i reflexiu – Beneficiosa, és garantia de futur – Lliure, sense adoctrinaments – Integradora i oberta – Coeducadora i compensadora – A prop de l’entorn de l’alumnat

matriculacio_2018.jpg

volatina2018_matriculat_publica.jpg

Coincidint amb el període de preinscripció escolar, que començarà el proper 29 de març i s’allargarà fins el 9 d’abril, la FaPaC llança la campanya La millor escola, l’Escola Pública en defensa de la matriculació a l’escola pública catalana.

La campanya se centra en explicar i defensar els valors que caracteritzen l’activitat de l’escola pública: universal, de qualitat, gratuïta, diversa, inclusiva, innovadora, pròxima, democràtica, participativa, feminista, aconfessional, excel·lent.

Per tal d’afavorir que la matriculació sigui un procés tranquil i feliç, des de la FaPaC s’ha preparat un decàleg amb vuit orientacions per facilitar aquesta tasca a les famílies. Tot posant èmfasi en què la tria d’escola no és un dret de les famílies, sinó que el vertader dret és poder obtenir plaça en una escola pública.

La millor escola, l’Escola Pública – 8 orientacions per (NO) triar escola