Més de 200 interins/es amb “compromís d’estabilitat” per dos anys desplaçats

En el seu dia vam denunciar que l’acord “d’estabilitat” signat per CCOO, UGT i USTEC no era cap solució. Vam insisitir en que aquest “compromís d’estabilitat” anava a ser irreal i ara deixa palés que no només era així sinó també la cortina de fum on amagar que l’únic objectiu que tenia era incrementar la mobilitat geogràfica que l’acompanyava.

Amb motiu de les reduccions de plantilla ja van ser molts companys i companyes els qui al juny van veure incomplert el compromís, així com sortien a la llum d’altres que s’havien donat per places en que la baixa era només d’un any… ara la situació arriba a un límit més que previsible: els desplaçaments per companys i companyes que han aprovat les oposicions. La qüestió és que els qui es veuen afectats ara -finals d’agost- no han tingut cap dret a l’hora de demanar plaça i es troben abocats als nomenaments d’inici de curs. Ja no només han patit l’incompliment sinó a més moltes menys places per a poder optar.

Si és el vostre cas, no ho deixeu passar: escriviu-nos al correu electrònic (cgtense@cgtcatalunya.cat) i intentarem connectar a tots i totes els qui esteu en aquesta situació per tal de lluitar plegats pels vostres drets!