Noves restriccions per contenir la covid-19 – Gener 21

A conseqüència de l’empitjorament generalitzat de la situació epidemiològica a Catalunya, el Procicat s’ha reunit aquest matí per revisar les mesures de prevenció i control vigents.

Les noves restriccions entraran en vigor el proper dia 7 de gener de 2021 i tindran una vigència de 10 dies.

Es confirma que la realització de la segona prova de la convocatòria actual és el dia 9 de gener de 2021. Consultar el tauler de l’aspirant.

Totes les persones aspirants que s’hagin de desplaçar, que hauran de portar com a document justificatiu la còpia de la sol·licitud d’inscripció i la convocatòria publicada pel tribunal al Tauler de l’aspirant corresponent a la realització de la prova esmentada.

En l’àmbit de l’educació, l’afectació de les mesures, entre d’altres, és la següent:

  • Les activitats extraescolars i les activitats de lleure infantil i juvenil, l’esport escolar i les activitats extraescolars que es fan fora de l’horari lectiu habitual dins o fora del centre educatiu amb un propòsit educatiu o formatiu, queden suspeses si es fan de manera presencial.

S’exceptuen les activitats que es facin als centres educatius i que mantinguin els mateixos grups de convivència estable que a les activitats lectives.

  • Les sortides i les activitats lectives fora del centre no es poden organitzar si es fan fora del municipi.

faqs-7_01_21.pdfFAQs resum de les restriccions vigents a partir del 7 de gener de 2021 en l’àmbit de l’educació