Obert el termini d’inscripció als cursos de direcció. Ens han fet cas!

Fa molts anys que reclamem un accés transparent als cursos de direcció i ens han fet cas parcialment: la inscripció és a través d’un formulari i doncs ja no caldrà fer-ho a través de les direccions. Així i tot, seguim reclamant: que arribi la convocatòria directament als docents i no hagin de ser les direccions les que en facin difusió i que es publiquin uns criteris clars de selecció per poder participar en el curs.

Enguany la convocaotòria també ens ha arribat de manera informal, és a dir, RH no ens ha informat que s’obria el període d’inscripció. Donem les gràcies a qui ens l’ha fet arribar i en fem difusió:

Inscripció a la formació Inicial i d’Actualització per a la funció directiva i el lideratge pedagògic

El lideratge dels centres educatius és una peça clau del sistema, per tant, la formació de les direccions en competències per al desenvolupament de les funcions i responsabilitats és una decisió estratègica de cabdal importància. L’exercici d’un bon lideratge als centres és imprescindible per assolir l’èxit educatiu en l’àmbit acadèmic, social i personal de tot l’alumnat.

Si vols actualitzar la teva formació en funció directiva i lideratge pedagògic o coneixes algun/a docent que estigui interessat a formar-se per accedir a la direcció de centre del 23 d’octubre al 13 de novembre s’obre el període per a inscriure’t.

ACCEDIU AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ