Instància de reclamació sobre l’accés al curs de direcció. Part V

Per seguir amb la tradició, aquest any l’accés al curs per exercir la funció directiva ha sigut pràcticament impossible.

Des del 2018 estem reclamant que el personal docent municipal tingui accés als cursos de direcció, que s’hi pugui inscriure sense haver-ho de fer a través de la direcció, que arribi la convocatòria directament als docents i no hagin de ser les direccions les que en facin difusió i que es publiquin uns criteris clars de selecció.

Aquest any la CGT ens hem assabentat de la convocatòria a través del personal dels centres, qui ens van informar que els havia arribat la convocatòria el mateix dia que s’acabava el termini d’inscripció, el 5 de desembre. A més a més, el link d’inscripció de la circular que va arribar dona error i inscriure’s-hi és impossible.

Per això, un any més, hem registrat instància de reclamació demanant transparència i que s’ampliï el període d’inscripció.

Si teniu interès a fer el curs, us recomaneu que registreu instàncies en el mateix sentit i que ho informeu al correu que apareix a la circular: funciodirectivacentres.educacio@gencat.cat