Oposició reduïda Ajuntament de Bcn: Formació autogestionada

La CGT CEB-IMEB no estem d’acord que els processos d’ingrés a la funció pública siguin un negoci.

Som un sindicat autònom de tot partit polític o lobby de poder i no rebem cap subvenció estatal ni municipal. Perquè només ens devem als nostres afiliats i afiliades.

Per això us animem a compartir material de cara als processos d’oposició, a generar espais de reflexió i aprenentatge autogestionats. Posem en marxa des de la plataforma MOODLE un espai amb material dels temaris d’oposició reduïda per Bressol IMEB i docents CEB.

El procés consisteix en una única prova tipus test amb quatre respostes on les respostes errònIes no descompten.

Pel que fa al temari de docents del CEB, com sabeu, és un temari nou que no té res a veure amb el temari dels processos d’oposició docents habituals. Hem demanat a RRHH del CEB que ens orienti pel que fa a les fonts i l’única informació que ens han traslladat és que són capítols de la LEC (no els decrets) i informació respecte al Consorci d’Educació que està penjada al web del CEB. Hem fet una primera búqueda de les fonts segons aquestes indicacions i les hem aportat a RRHH perquè ens doni el vistiplau. Però ens continuen dient que des del CEB no confeccionaran temaris.

Si vols formar part del grup de treball autogestionat per compartir els temaris d’oposició reduïda, escriu-nos a cgtcebimeb@gmail.com indicant:

A l’assumpte: oposició reduïda CEB o IMEB (TRIA UNA OPCIÓ)

Al cos del missatge:

Nom complert:

Categoria:

Especialitat (si escau):

Telèfon:

email:

⚠️

EL GRUP DE TREBALL MOODLE DEL CEB ESTÀ ACTUALMENT (25 D’OCTUBRE DE 2023) TANCAT, CONTACTEU AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ.