Per una política salarial UOC segons el cost de la vida

No és només l’actual factor IPC: els salaris de la UOC estan congelats des del 2012 perquè tenim una POLÍTICA SALARIAL MERITOCRÀTICA que no contempla una regulació dels sous pel cost de la vida.

Els salaris de la UOC estan congelats perquè facis el que facis, treballis com treballis, has d’esperar la Loteria de Maig, el periode en que es fan revisions salarials individuals per a repartir un escas 1,5% d’augment anual de la borsa salarial per a tota la plantilla. I si tenim una inflació interanual del 10,5%, aleshores la llum, el gas, el combustible, els preus dels aliments es disparen?

Aguantar-se i esperar el proper any a veure si tenim “més sort” i ens augmenten individualment? 

NO! Les treballadores i treballadors de la UOC hem dit PROU!, volem una política salarial d’acord al cost de la vida!! Hem perdut poder adquisitiu acumulat d’anys i amb l’actual inflació encara és més evident.

Vam demanar parlar d’aquest tema des de la primavera d’aquest 2022, però de part de l’empresa van allargar tot el possible i així hem arribat al novembre! Volem un increment salarial d’acord al IPC real per el 2022, perquè nosaltres ja hem pagat les espeses d’aquest any!

Volem seure a una taula de negociacions real amb l’empresa i fer efectiu un augment salarial retroactiu 2022 per a TOTA la plantilla, volem solucions per aquesta situació de perdua constant del nostre poder adquisitiu com treballadors i treballadores de la UOC.

Volem l’IPC als salaris 2022 de la UOC ja!!!

Secció Sindical de la CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
https://www.cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc