Perseguint el Conseller Ernest Maragall

Perseguint el Conseller Ernest Maragall

El passat divendres el Conseller Ernest Maragall feia una visita a Terrassa. Com aquell que inaugurava pantans en el passat, el Conseller d’Educació havia programat una visita per diferents centres de primària i secundària de la ciutat.

Tal i com ja es va anunciar a la concentració del dia anterior calia preparar-li una bona rebuda. I així a les 10.30 mitja dotzena de sindicalistes l’esperàvem a la porta del CEIP Serra de l’Obac per fer-li entrega del manifest unitari, el qual va rebutjar al.legant que ja el tenia, seguint la seva línia d’ignorar el professorat.

A la següent parada visitava el Campus Professional Vallparadís (costat IES Sta.. Eulàlia) on s’havien aprovat uns cicles formatius. Aquest cop però, els delegats i delegades sindicals, megafonia en mà, vam demanar la seva dimissió mentre entrava a l’edifici. Fet que el devia provocar perquè es va acostar a nosaltres i vam fer un intercanvi de “punts de vista” sobre l’educació a Catalunya. I com que la conversa va ser molt curta, mentre pujava les escales exteriors de l’edifici, li vam refrescar la memòria, davant de professors estudiants i treballadors, sobre quina era la realitat escolar: aules saturades, retallada de plantilles i oferta d’ocupació, finançament de la privada concertada, etc.

Per la dimissió del Conseller i un canvi en la política del Departament. No a la LEC!