Proposta d’instància de La Veu de l’Interí/na

El col·lectiu sorgit de la plataforma de docents interins de l’Ajuntament de Barcelona, La veu de l’Interí, constituïda al juny del 2019; davant la futura convocatòria d’oposicions docents a l’Ajuntament de Barcelona ha tingut una segona proposta d’acció per defensar els seus llocs de treball. 

Aquesta consisteix a enviar una instància individual de les persones interines adreçada als responsables de RRHH de l’Ajuntament i del Consorci d’Educació demanant l’ingrés a la funció pública per concurs de mèrits en concordància amb la recent sentència europea sobre l’abús de temporalitat en les administracions públiques. 
Com a CGT fa temps que reclamem el concurs de mèrits i no hem signat cap acord d’oposicions a la mesa general de negociació de l’Ajuntament de Barcelona. Per això, donem suport a la iniciativa i animem a tot el personal interí docent de l’Ajuntament a registrar la proposta  d’instància amb les seves dades. 
NOTA INTERINS CEB: S’han de fer dues còpies, una registrar-la al CEB i l’altre registrar-la a una OAC dient que ho enviin a RRHH de l’Ajuntament. Us demanem també que quan hagueu registrat la instància envieu una còpia o ens digueu que ho heu fet al mail del col·lectiu: interinsajuntament@gmail.com

NOTA INTERINS IMEB: S’han de fer dues còpies, i registrar-les a una OAC, una adreçada a RRHH de l’MEB i l’altre a RRHH de l’Ajunatment. Us demanem també que quan hagueu registrat la instància envieu una còpia o ens digueu que ho heu fet al mail del col·lectiu: interinsajuntament@gmail.com