Roda de premsa dels sindicats convocants de la vaga. Continuem organitzant-nos per plantar cara al menyspreu del Departament

Avui, 8 d’abril, els sindicats convocants de la vaga de 5 dies al sector educatiu hem convocat una roda de premsa on han assistit gran nombre de mitjans, excepte els mitjans del govern de la Generalitat.

Els sindicats, mostrant unitat i fermesa, hem rebatut punt per punt les suposades i publicitades concessions que ha fet el Departament. Hem insistit: és rotundament fals que el Govern hagi respost al 70% de les demandes sindicals.

A continuació enllacem el comunicat que ja coneixeu i que s’ha facilitat a premsa, on es detallen punt per punt les nostres demandes, les propostes que ha fet el Departament, i la nostra valoració de cadascuna:

La CGT hem insistit en la retirada dels nous currículums i l’estabilització real del personal interí:

També hem apuntat la importància de les mobilitzacions que s’han produït, perquè el personal dels centres educatius s’ha organitzat com mai, fent assemblees de centre, de barris i zones que continuen celebrant-se i programant-se pel 3r trimestre. 

La gent cada cop està més empipada i amb força per seguir amb la lluita. Actualment estem recollint propostes, sumant alumnat i famílies i no descartem més dies de vaga, perquè aquest conseller ha aconseguit posar-nos tots a una, tenim el front obert amb el Departament d’Educació perquè volem retornar la dignitat a l’educació pública.