Sobre el concurs de mèrits de la Generalitat i l’experiència a l’Ajuntament i novetats calendari estabilització.

La interlocutòria que obliga a comptar l’experiència docent a l’Ajuntament com a centres públics

Un sindicat de la mesa sectorial d’ensenyament publicava la informació que arran d’una sentència del mes de març de 2023, l’experiència docent a l’Ajuntament s’havia de comptabilitzar com si fos un centre de la Generalitat al concurs de mèrits del Departament d’Educació.

Davant la notícia la CGT ens va sorprendre que el Departament no publiqués cap notificació al respecte. Per això vam registrar instància via portal de transparència sol·licitant la informació de la suposada sentència que feia referència aquest sindicat.

Finalment, el Departament d’Educació ens ha respost i ens confirma que efectivament els anys treballats com a docent a l’Ajuntament de Barcelona s’hauran de comptabilitzar com si fos un centre públic de Departament. Això és degut a una interlocutòria que adjuntem:

VEURE INTERLOCUTÒRIA:

Aquesta interlocutòria és de summa importància perquè obligarà en futures ocasions a comptar també l’experiència a l’Ajuntament com a centre públic, tant per processos d’oposició com per reconeixement de sexennis.

Actualització calendari d’estabilització de l’Ajuntament

A la mesa general del 27 de juny vam tornar a preguntar sobre el calendari d’estabilització. Ara la previsió és la següent:

CONCURS DE MÈRITS:
-Juliol 2023: Resolució provisional, amb 10 dies per al·legacions. Probable publicació de la llista de persones que no tenen el català. (Noves veus diuen que sortirà el dia 5 de juliol)
-Setembre 2023: Resolució definitiva, si no s’està d’acord s’haurà de fer recurs d’alçada o contenciós administratiu. Execució de la prova de català.

OPOSICIÓ REDUÏDA
-Novembre-desembre 2023: execució de la prova.

Com sempre, tot són previsions informades verbalment.