Permanències d’estiu CGT CEB-IMEB

Ha arribat l’estiu i ens toca descansar, però des de CGT CEB-IMEB sabem que estem en moments decisius, sobretot per les persones interines. Per això les delegades ens tornarem per estar disponibles per possibles incidències.

Aquest curs no ha sigut gens fàcil. Començàvem amb una victòria a primària i secundària amb la reducció d’una hora lectiva que va suposar la desconvocatòria de vaga d’inici de curs que va comportar un regust agredolç perquè no s’havien aconseguit totes les reivindicacions. Per això, al gener vam tornar a convocar vaga conjuntament amb sanitat. Aquesta vaga va suposar una nova oferta del Departament on s’aconseguien alguns punts de les reivindicacions, però no ens van semblar suficients i vam continuar pressionant per aconseguir millores. L’última oferta, però, va ser pitjor que la penúltima, per això cal seguir pressionant als carrers.

El 8 de març la CGT vam tornar a convocar vaga feminista, i així ho farem mentre existeixi el patriarcat que aboni el terreny de l’explotació capitalista.

A més aquest any ha sigut any d’eleccions sindicals. Estem molt satisfetes perquè ara hi serem a la mesa sectorial d’ensenyament i a l’Ajuntament seguim amb la mateixa força globalment i som la primera força al sector educatiu.

Mentrestant, les negociacions a l’Ajuntament han continuat, l’estabilització i les categories bressol, la borsa de substitucions, l’abús del suport educatiu, l’avançament del calendari Bressol i el NO concurs de trasllats a bressol, han sigut els principals camps de batalla i també hem continuat sortint als carrers perquè estem convençudes que és l’única via per aconseguir millores.

Ja estem a juliol i ens queden molts serrells pendents com un calendari clar d’estabilització, la normativa de borses docents, les borses bressol, l’equiparació salarial de les diferents categories docents, pendent de resoldre per docents de l’Ajuntament, l’adaptació al CEB dels protocols d’assetjament, les altes temperatures… qüestions que reivindiquem dia a dia al Consorci a l’IMEB.

Per veure tota la feina de CGT CEB-IMEB d’aquest curs visiteu aquest enllaç

També marxem de vacances amb la convocatòria de vaga el 6 de setembre a primària i secundària, perquè tot i que hem aconseguit el desitjat cessament de Cambray, encara no hem aconseguit revertir totes les retallades i perquè moltes interines en frau de llei quedaran fora dels processos d’estabilització.

El 6 de setembre anem a la vaga, per revertir les retallades i per rescatar l’educació pública i fer saber a la nova consellera que ha d’haver-hi un canvi en les polítiques educatives que permetin l’accés al coneixement de tots i totes.

Així doncs, us desitgem un molt bon estiu i us deixem les permanències per qualsevol incidència durant aquests dies: