Vaga d’estudiants

CGT Ensenyament dona suport a la vaga general educativa convocada pels sindicats d’estudiants a universitat i secundària.

Davant els esdeveniments que s’han produït durant l’últim mes a Catalunya i en rebuig a l’escalada repressiva del Govern de l’Estat Espanyol, el 27 i el 28 de setembre, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i el Sindicat d’Estudiants convoquen vaga general educativa. Convoquen diferents mobilitzacions arreu el territori.

Com sempre volem manifestar que:

Des de CGT Ensenyament volem manifestar:

– És obligació dels equips directius el respecte escrupolós del dret a la no assistència a classe de l’alumnat que hagi decidit fer vaga d’acord amb la normativa vigent.

– Fem una crida al professorat a no obstaculitzar l’exercici d’aquest dret per part de l’alumnat.

– Cridem també el professorat a convertir aquestes mobilitzacions en un acte més de l’exercici docent, ajudant l’alumnat al debat i la autoorganització, com a instrument necessari de l’educació en el conflicte que els nostres joves han de rebre.

– Cridem l’alumnat a iniciar i/o consolidar els seus propis processos d’organització interna dins dels centres i a ser escrupolosos amb els mètodes democràtics de presa de decisions.