Valoració i resultats eleccions sindicals 2015

Des de CGT Ensenyament volem agrair el suport que ens heu donat gairebé 2.000 docents. Estem convençudes i convençuts que en cas d’haver-nos presentat a les 10 circumscripcions, o Serveis Territorials, aquesta dada hagués estat superior.

Per segona vegada consecutiva som el sindicat que més creix percentualment en nombre de vots i de delegades i delegats. Concretament, en aquestes eleccions hem passat de 18 a 28 delegades i delegats, la qual cosa suposa un augment del 55’55%.

Som conscients que els vots rebuts signifiquen, a més d’un reconeixement a la nostra feina, un suport a la nostra manera d’entendre i practicar l’activitat sindical, construint des de baix, amb la gent i des de la gent. Sense considerar-nos especialistes, professionals, experts, sinó part del professorat.

Reiterem el nostre agraïment i ens comprometem a continuar amb la nostra voluntat de participació de les i dels docents des de les assemblees de centre, de zona, i de docents i d’altres treballadores de l’ensenyament públic. Des d’unes Juntes de Personal obertes i des d’un reconeixement efectiu de les delegades i delegats de centre.

Per últim, i malgrat les diferències de crèdits horaris amb altres organitzacions majoritàries, us assegurem que els nostres criteris prioritaris seguiran sent el contacte directe amb les i els docents i la rotativitat en les llicències sindicals, en comptes de l’activitat burocràtica permanent i allunyada de la realitat de la gent.

CGT Ensenyament

26 de febrer de 2015