Volem la municipalització, però també tenim propostes pels nous plecs de condicons.

Des de la CGT continuem insistint en la demanda de municipalització del servei de cuina de l’IMEB i de tots els serveis externalitzats de l’Ajuntament de Barcelona.

El curs passat i l’anterior, personal de cuina de les escoles bressol es va posar en contacte amb nosaltres davant la mala praxis de les empreses de cuina licitades. Les vam acompanyar, juntament amb les direccions de les escoles bressol, en la seva organització i mobilització amb concentracions a Plaça Sant Jaume, cartes al govern i grups municipals i reunions amb els grups municipals. Davant la manca de resposta es va enviar una Segona Carta Oberta de les que paguen els plats trencats de la crisi COVID que tampoc va donar els fruits esperats.

Tot i així, hem continuat treballant fent propostes de modificació dels plecs de condicions dels contractes amb les empreses licitades. Ara, abans que tornin a sortir a concurs els propers lots del servei de cuina de les escoles bressol, tornem a insistir en fer arribar les propostes al govern, grups municipals i personal tècnic.

Cal i exigim que aquest ajuntament es responsabilitzi de les condicions laborals de les persones que hi presten els seus serveis i reclamem un control per part del consistori del compliment dels plecs de condicions i els convenis.

D’altra banda seguirem insistint en la municipalització del servei, perquè si no…

QUAN TOT SIGUI PRIVAT, SEREM PRVATS DE TOT!!!

PER UNS SERVEIS 100% PÚBLICS I DE QUALITAT