I la secundària què? Xerrada informativa el 21 de gener

Plataforma en defensa de l’Educació de Mataró. DIJOUS 21 DE GENER, A LES 19h. a l’Escola Montserrat Solà de Mataró.

“El proper curs escolar 2016-17, a Mataró, per raons demogràfiques, hi haurà més alumnes d’ESO i menys nens i nenes de P-3.

En els darrers anys de crisis, les decisions del Departament d’Ensenyament han fet que moltes aules estiguin per sobre dels 25 alumnes a P-3 i a l’ESO. Ara ens diuen que caldrà tancar 4 o 5 grups de p3.

Això, no és nou, fa temps que es coneix !!! i fa temps que des de la comunitat educativa es proposa aprofitar aquesta reducció d’alumnes a P-3 per disminuir el nombre de nens i nenes per aula, o sigui, conservar TOTS els grups actuals de P-3 i aprofitar per baixar les ràtios i per tan millorar l’atenció dels alumnes a l’aula.

I en relació als grups d’ESO, ara caldrà crear-ne 4 o 5. I tot i que fa anys que ho sabem, ens proposen enquibir-los de qualsevol manera en escoles, aparentment amb “nous projectes educatius”. No ho veiem clar!!. No volem massificar encara més la ESO. S’ha de crear un nou institut a la ciutat i crear els espais i els projectes pedagògics adequats per els alumnes.

DIJOUS 21 DE GENER, A LES 19h a l’Escola Montserrat Solà. plànol

cartell_secundaria.jpg

Organitza: PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT A MATARÓ.
CCOO- CGT –SEPC –MEM -ICV-EUA- ERC- CUP- VOLEMMataró- Mares i Pares