11D Concentració – Cap interina al carrer!

Aquest dimecres 11 de desembre a les 18h
– a Plaça Sant Jaume de Barcelona
– a la Plaça de la Paeria de Lleida

concentració unitària plataformes d’interines de les administracions públiques.

Les administracions públiques volen deixar treballadores interines i temporals al carrer.

comunicat_plataforma_interines_teei_cat-2.pdfConvocatòria PLATAFORMA D’INTERINES TEEI (TÈCNIQUES ESPECIALISTES EN EDUCACIÓ INFANTIL) DE CATALUNYA
Et fem arribar la convocatòria de concentració que convoquem la Plataforma d’interines TEEI de Catalunya, junt amb la Plataforma d’interines de Catalunya (PIC) i interines treballadores socials, educadores d’escoles bressol de l’IMEB, de la Diputació de Barcelona, del Consorci de Normalització Lingüística i més col·lectius:

· DIMECRES 11 DE DESEMBRE a les 18h a Plaça Sant jaume (Bcn)

Les Tècniques Especialistes en Educació Infantil (TEEI) estem contractades com interines des del curs 2004-05. Segons l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic el Departament d’Educació està obligat a convocar oposicions als 3 anys, però ja n’han passat 15.

El màxim permès de contractació temporal per llocs de treball estructurals és del 8%, però les TEEI interines som gairebé el 100%.

Es tracta d’un abús de temporalitat per la Directiva Europea 1999/70/CE, i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea emetrà una sentència ferma en pocs mesos sobre aquesta situació, que patim aproximadament 90.000 treballadores públiques a Catalunya.

Demanem la paralització de la convocatòria d’oposicions eliminatòries, que deixaran a treballadores de 50 anys al carrer. I poder parlar amb l’Administració Pública per trobar una solució de consolidació a aquesta situació excepcional.

#CapTEEIalCarrer #CapInterinaAlCarrer #LesQueHiSomEnsQuedem

LES QUE HI SOM ENS QUEDEM! CAP TEEI AL CARRER!

PLATAFORMA D’INTERINES TEEI (TÈCNIQUES ESPECIALISTES EN EDUCACIÓ INFANTIL) DE CATALUNYA

twitter: @InterinesTeei instagram: plataformainterinesteei


Nota de premsa Lleida – COL·LECTIU INTERINS EN LLUITA
ndp_11_desembre.pdf

TREBALLADORS DE L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA CRIDEN A CONCENTRAR-SE EN CONTRA D’UNS PROCESSOS D’ESTABILITZACIÓ QUE ELS POT DEXIAR AL CARRER

El proper dimecres dia 11 de desembre a les 18h a Plaça Paeria, de manera paral·lela a les mobilitzacions que es faran a Barcelona, es celebrarà una concentració de rebuig als processos d’estabilització que des de l’administració pública esta duent a terme i que pot deixar al carrer a molta gent que porten molts anys treballant. A més, tenen intenció d’arribar fins la subdelegació del Govern a la Plaça de la Pau.

Aquesta concentració, impulsada pel Col·lectiu d’Interins en Lluita de Ponent que es va constituir fa una setmana, pretén visibilitzar la situació del personal interí i laboral no fix de les administracions publiques que estan en abús de temporalitat i sota contractes en frau de llei. Així, denuncien l’incompliment de la directiva 1999/70 CE i de l’Art 70.1 de l’EBEP el qual obliga a l’administració a oferir les places estructurals en un termini improrrogable de 3 anys.

Per això demanen:

  • La paralització dels processos d’oposicions que afecten a treballadors laborals no fixes i funcionaris interins amb més de 3 anys ocupant plaça fins que el TJUE (Tribunal de Justícia de la Unió Europea) dictamini sentència. Aquesta mesura s’està aplicant a molts estaments públics i a molts territoris, per exemple a l’Ajuntament de Lleida.
  • La fixesa com a sanció a l’incompliment de la directiva 1999/70 CE, segons jurisprudència del TJUE de tots aquests treballadors en frau de llei i abús de la temporalitat.

Durant els propers dies es dedicaran a fer visible el problema i a fer difusió dels diferents actes que organitzaran. En aquest sentit estant preparant una xerrada informativa el proper dijous 19 de desembre a les 18.30h a la Sala Jaume Magre amb en Tadeo Calomarde, de CGT-Paeria Ajuntament de Lleida.

COL·LECTIU INTERINS EN LLUITA
Lleida, 9 de desembre de 2019

41d50d19-70b1-41b1-9219-015ae27374c5.jpg

elcvbqew4aauykx.jpg

elsp_wdwwaexam8.jpg

elmjiy2wwaiirhb.jpg