Acords assemblea bressol sobre vaga 9 i 15 d’octubre.

1. En general es veu la necessitat de fer una vaga perquè la situació a bressol és insostenible. Es comenta la possibilitat de fer una vaga bressol en solitari però també es valora en positiu el fet d’anar tota la comunitat educativa junta, i més quan bressol de sempre reclama ser considerada una etapa educativa. A la convocatòria formal de la vaga s’ha inclòs la reivindicació de 5, 9, 15 quant a ràtios bressol i des de CGT CEB IMEB s’ha fet i enviat la carta oberta al govern municipal on es parla de totes les problemàtiques a bressol.

2. Es comenta que és estrany que es convoqui un divendres. La  CGT expliquem que ha sigut una qüestió de negociació amb l’ASPEPC, ells van proposar aquest dia i a canvi vam aconseguir dos dies de vaga, un en dijous, per ells era condició sine qua non. La CGT el divendres 9 d’octubre serem als carrers. Es diu que hi ha gent que la farà el 9 però que està tenint més quòrum la del 15. 

3. Es reclama la unitat sindical. Les delegades de CGT comentem que hem enviat mails i missatges demanant la seva valoració i poder fer alguna cosa plegades, però no tenim resposta. Acordem que totes insistirem als altres sindicats a anar plegades. 

4. Es comenten els serveis mínims. La CGT informa que hem enviat mail reclamant que l’IMEB enviï  a les escoles els serveis mínims, que els coneixem perquè s’estipulen en la mediació de la vaga i els hem fet arribar a l’IMEB (seran del 50%) i indiquin com s’han d’organitzar amb els grups bombolla. La resposta que hem rebut diu literalment: Desconeixem quins serveis mínims decretarà l’autoritat competent.

4. El dia 9 quedem a les 11h a pl. Sant Jaume amb samarretes grogues de bressol. Es llegirà la carta i s’oferirà el micro a qui vulgui del col·lectiu. 

5. Es proposa fer una concentració el dimecres 14 d’octubre davant l’IMEB

6. Es convoca assemblea bressol el dimarts 13 d’octubre a les 18h per preparar la concentració i fer propostes per dijous. 

En aquest enllaç: https://meet.jit.si/VAGA15OIMEB 

Ens veiem dimarts i més enllà!

CGT CEB-IMEB

image_pdfimage_print