[Borsa de treball docent] Nomenaments telemàtics

Aquest dijous, 22 de desembre, es faran actes de nomenament telemàtics per adjudicar les vacants corresponents a la incorporació de la reducció de l’hora lectiva que s’han quedat sense cobrir en els darrers nomenaments telemàtics. Consulteu la franja horària de connexió al web dels vostres serveis territorials.

Web del departament.

Els serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona faran els actes de nomenaments telemàtics necessaris per adjudicar les vacants i substitucions que hi hagi pendents d’assignació entre el personal inscrit a la borsa de treball de personal docent.

Els nomenaments telemàtics es faran els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de cada setmana. Qualsevol variació s’informarà puntualment.

Nomenaments desembre 2022 i gener 2023:

Divendres 16 de desembre, es faran actes de nomenaments telemàtics extraordinaris per tal d’adjudicar les vacants generades per la reducció de l’hora lectiva dels docents, que resten pendents de cobrir.

Podeu consultar els horaris d’acceptació a la pàgina web del vostre àmbit territorial.

El primer dia de nomenaments telemàtics després de les vacances de Nadal serà el dijous 5 de gener de 2023, amb data d’incorporació 9 de gener de 2023. Per la resta de dies, es manté el calendari habitual. 

Data d’actualització:  15.12.2022

image_pdfimage_print