Comunicació sobre oferta pública Ajuntament de Bcn

Les conseqüències de l’Icetazo continuen. Recomanem a les persones que han rebut la comunicació que la plaça que ocupen està inclosa en el proper procés selectiu registrin instància (vegeu model).

Entre finals d’abril i principis de maig, les persones que han treballat amb nomenament d’interinatge entre 3 i 5 anys heu rebut una comunicació de l’Ajuntament informant que la plaça que ocupeu queda inclosa en la propera oferta pública. Aquestes notificacions són conseqüència de l’Icetazo i d’haver de complir la llei que dicta que un treballador o treballadora no pot estar contractada temporalment més de 3 anys. L’oferta pública s’està comptabilitzant a partir de l’antiguitat de les persones que ocupen les places, aquelles places ocupades temporalment durant 3 anys o més han de sortir a oferta pública.

La CGT ja dèiem quan es va aprovar l’última versió de la llei que no protegia a moltes persones en frau de llei per abús de temporalitat, precisament les que quedaven en la franja d’entre 3 i 5 anys. Per això continuem donant suport a les plataformes d’interines que segueixen lluitant per un ingrés just a la funció pública docent per les persones en frau de llei.

Per altra banda, tothom hem rebut al correu xtec un “Ajuntament informa” explicant que ja està oberta la inscripció a l’oferta pública ordinària. En les meses de negociació de les bases de l’oferta d’estabilització (concurs de mèrits i oposició reduïda) es va pactar fer coincidir la prova pràctica de l’oposició reduïda amb la de l’oposició regular, amb l’excepció de l’oferta per personal docent. Així doncs, en aquesta oferta pública no estan incloses les places de docents però sí que s’inclouen places de subaltern/a i administratiu/a.

VEGEU CONVOCATÒRIA OFERTA PÚBLICA A1 A2 I C1

VEGEU OFERTA PÚBLICA C2 I E

Hem demanat a RRHH que ens expliqui el sentit de les notificacions rebudes i del calendari de l’oferta pública regular de places docents, adjuntem les respostes:

1 Les categories subaltern i administratiu ja s’ha publicat la convocatòria al web de l’Aj i ja s’obre el termini per presentar candidatures. Per les docents estem treballant una proposta de bases de convocatòria que us la farem arribar per contrastar-la, encara no tenim data estimada.

2 No té dret a cap compensació econòmica en cas que et cessin amb motiu de no presentar-te al procés convocat per la plaça que s’ocupa o si participant no obtens la plaça perquè no guanyes. Això darrer vol dir que pots aprovar totes les proves quedar 2n però si només hi ha 1 plaça (que l’estàs ocupant interinament) et cessen sense dret a compensació.

3 Estem esperant criteris des d’Escar en relació a com afecten els processos en relació a les borses i possibles continuïtats posteriors altre cop a vinculacions temporals.

Per tot plegat, recomanem a les persones que han rebut la comunicació que la plaça que ocupen està inclosa en la propera oferta pública registrin una instància al Consorci d’Educació expressant el seu desacord amb els termes de la comunicació. Us n’oferim un model. VEGEU MODEL D’INSTÀNCIA

L’instància es pot registrar presencialment al CEB o per e-valisa