LA COMUNITAT EDUCATIVA SEGUEIX EN PEU DE LLUITA!

RECONEIXEMENT DE LES TEEI DE LES LLARS D’INFANTS RURALS.

El 6 de febrer CGT junt amb TEEI d’escoles rurals d’arreu del país vam realitzar una concentració simultània davant de 5 Serveis Territorials alhora (Lleida, Tarragona, Girona, Manresa i Tortosa). L’objectiu era denunciar dues injustícies flagrants que pateixen les TEEI d’escoles rurals:

  1. El departament va decidir abocar a l’atur de llarga durada a desenes i desenes de treballadores d’escoles rurals. TEEI que han cuidat als nostres infants durant 7 anys a escoles del departament, seguint les directrius del departament i ara el mateix departament pel qual han treballat ha decidit NO reconèixer-los ni un sol dia d’experiència, com si mai haguessin treballat a una escola del departament. Per això des de CGT exigim l’immediat reconeixement dels anys treballats a escoles del departament com a treballadores del departament.
  2. Des de CGT exigim que les TEEI que actualment treballen a escoles rurals siguin contractades com a educadores de llar d’infants amb el sou i la categoria laboral corresponents, donat que el departament va modificar les seves funcions atribuint-lis tasques de tutorització de grups d’infants que són pròpies de les educadores de llars d’infants que tenen un sou ostensiblement superior. Exigim que les TEEI d’escoles rurals cobrin per la feina que realment fan!

VAGA 7F. PRESSUPOSTOS MILITARS A ESCOLES I HOSPITALS. PROU AL GENOCIDI DEL POBLE PALESTÍ.

El passat 7 de febrer vam convocar una vaga parcial, perquè la classe treballadora fa massa temps que paguem les conseqüències de les guerres, de l’imperialisme i del neocolonialisme. Aquesta invasió, que és una neteja ètnica a base d’assassinats, setge i expulsió forçada, està impactant de forma directa en les vides de la classe treballadora palestina.

ENS ORGANITZEM I MOBILITZEM PER FER FRONT A L’ORDENACIÓ DE L’FP AL CONSORCI EN CENTRES INTEGRATS!

El departament està començant a implantar l’ordenació de l’FP eliminant línies de l’ESO i Batxillerat i convertir-los en centres de referència especialitzats només en FP. Hi ha instituts on les treballadores ja s’estan organitzant i mobilitzant, per parar els tancaments!

  • Institut La Bastida.
  • Institut la Guineueta. 
  • Institut Vall d’Hebron. 
  • Institut Pablo Picasso.