El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) dona suport a la vaga

COMUNICAT DEL MUCE SOBRE LES MOBILITZACIONS PREVISTES PELS  SINDICATS 

Les organitzacions del Marc Unitari de la Comunitat Educativa  (MUCE), en la sessió de treball del dia 9 de març, ha acordat donar  suport a les mobilitzacions que els sindicats d’Educació tenen previstes  pels propers dies. 

Constatem la manca de diàleg del responsable del Departament  d’Educació i denunciem les decisions unilaterals que afecten a tota la  comunitat educativa sense respectar els mecanismes de consulta i /o  negociació legalment establerts. 

Desprès d’uns cursos molt difícils on s’ha demostrat la responsabilitat i  compromís dels professionals de l’educació, no es poden acceptar  imposicions que realment no milloren l’actual sistema educatiu i que li  generen una tensió afegida. 

Entenem que la millora de l’educació només es pot produir des de la  complicitat, acord o consens amb els diferents sectors de la Comunitat  educativa i instem a la reflexió i canvi d’aquesta errònia forma de fer. 

El MUCE amb les seves propostes i les diverses organitzacions que el  composen, estan obertes al diàleg i a cercar les millors solucions per la  millora de l’educació. Esperem una actitud similar pel responsable del  Departament d’Educació. 

Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) 

Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) – Associació d’Estudiants  Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de  Mestres Rosa Sensat (AMRS) – Catalunya Laïca – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes  d’Educació Secundària (FAPAES) – Federació d’Educació de CCOO – Federació d’Ensenyament  de CGT- Intersindical (CSC) – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya  (FMRPC) – Federació de Serveis Públics- UGT Educació – Front d’estudiants (FdE) – Sindicat  d’Estudiants (SE) – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) – USTEC- STEs (IAC)

image_pdfimage_print