Èxit rotund de la Vaga Interina. Juntes som més fortes.

Les imatges parlen per si soles, i les xifres ho corroboren, un 20% de participació en les escoles bressol i un 17% a educació comptant el total de la plantilla, tot i els serveis mínims abusius que no van permetre que moltes de nosaltres féssim vaga. Podem afirmar que la vaga ha sigut un èxit i que pot ser l’inici d’un nou cicle de lluita.

El motiu s’ho valia: un decret llei tramitat a correcuita aquest juliol pel govern espanyol i aprovat per un vot d’ERC; en el moment que s’estan tramitant les esmenes a la llei, quan es pot incidir. Tot i el boicot d’alguns sindicats i la dificultat d’arribar a totes les persones afectades, les interines s’han organitzat i mobilitzat en una jornada sense precedents en defensa de l’estabilitat del personal interí i pels serveis públics.

Volem mostrar el nostre agraïment i orgull per la implicació de les educadores bressol, mestres i professorat de l’ajuntament de Barcelona, interines, substitutes i funcionàries que han participat activament en aquesta jornada de vaga fent-ne difusió, fent cartells, deixant-se la veu i posant el cos per defensar el dret al treball.

Ho tenim molt clar, el treball genera un dret, i seguirem incansables defensant-lo de la manera que es guanyen tots els drets, amb l’acció directa i la lluita al carrer, fent pressió totes juntes i mostrant que som conscients del poder que tenim.

JUNTES SOM MÉS FORTES. VISCA LES BRESSOL DOCENTS DE L’AJUNTAMENT I VISCA LA VAGA INTERINA!

Veure comunicat conjunt CGT Ensenyament i CGT Administració Pública: Aquesta vaga marca el camí

Veure imatges i impacte a premsa de la vaga