Instància sobre els criteris de confecció de plantilles docents municipals pel curs 21-22

Com vam traslladar-vos, en l’última reunió al CEB ens van informar que s’havien posat per escrit els criteris de confecció de plantilles pel curs vinent. Aquests criteris no han sigut consensuats amb la part social (sindicats), només se’ns va informar sense poder fer-hi cap aportació. 

Des de CGT pensem que aquests criteris són un decret de plantilles encobert que vulnera el dret a una vacant per antiguitat. En la reunió vam fer preguntes que van quedar sense resposta. 

A més a més hi ha docents que ens informen que estan rebent vacants via email i estem reclamant el procediment que estan fent servir per adjudicar places on ens han contestat el següent: 

“Per cobrir les dotacions vacants i, per accelerar el procediment, s’envia un mail a totes les persones que estan a la borsa amb serveis prestats. Ens estem trobant amb moltes dificultats per contactar telefònicament amb els candidats i hem de tancar plantilles.
L’adjudicació es fa escrupolosament per l’ordre de la borsa.”

Per tot això hem registrat instància reclamant transparència i modificació dels criteris publicats. VEURE INSTÀNCIA

Us recomanem que si detecteu alguna irregularitat ens escribiu un email a cgtcebimeb@gmail.com explicant en detall el que ha passat i que feu la reclamació pertinent a rrhh del CEB, a l’email rh_atencioprofessionals.ceb@gencat.cat o per e-valisa amb la vostra contrasenya GICAR (web e-valisa) a la gerent, Mercè Massa i al director de rrhh, Miquel Garcia Gázquez.