La Vaga del 27 de maig ha estat una fita en la lluita contra la temporalitat a l’educació pública

Aquest dijous 27 de Maig des del sector d’Ensenyament de la CGT hem anat a la #VagaEducacio27M. Una vaga convocada perquè les interines necessiten solucions, i les necessiten ja, per l’estabilitat laboral del personal més precari i en abús de temporalitat. Exigim més qualitat de l’educació pública, i la primera mesura que s’ha de portar a terme és l’estabilitat laboral de tot el personal educatiu.

La #VagaEducacio27M torna a demostrar que l’organització i la lluita són l’únic camí, impulsada per la Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya i amb el suport de la Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya (educació infantil), la Plataforma d’Interines Docents de Catalunya (PINDO), la Plataforma d’Interins/es a Catalunya (PIC), la Plataforma Interines Auxiliars Administratives (PIAA), la Coordinadora Estatal de Personal Público Temporal (CEPPT), la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics, la Confederació Nacional del Treball (CNT) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Ahir la CGT Ensenyament va tenir la valentia de convocar una vaga malgrat saber que les xifres de seguiment serien baixes. Malauradament, el sector docent fa anys que no secunda vagues, i probable bona part de culpa sigui dels sindicats. Malgrat que el seguiment d’ahir va ser baix, cal posar en valor el que va passar. Feia molt de temps que no vèiem la Plaça Sant Jaume tan plena de personal educatiu amb ganes de lluitar per la defensa dels drets laborals i de l’escola pública, desbordant les absurdes dinàmiques de concentracions de delegats. Aquesta és la veritable unitat sindical, la que uneix lluites a peu de carrer, i aquesta és la via que tria la CGT Ensenyament, i la veritable funció d’un sindicat, unir-nos per guanyar!

CGT EnsenyamentCGT Ensenyament
https://www.cgtensenyament.cat
@CGTEnsenyament

Més fotos: https://photos.app.goo.gl/zbUztjkaP4pTGBRm9