Les escoles volen una TEEI. La gran ajuda a P3. Reflexions de TEEI

Soc TEEI (Tècnica Especialista en Educació Infantil) des de fa més de 14 anys a la mateixa escola, tinc tres fills, bessons de 6 anys i una de 3 anys i ara em trobo que surt la meva plaça a concurs d’oposició, un examen memorístic on hauré d’aprovar amb molt bona nota, perquè si no em quedaré sense plaça i treball.

Amb la meva situació personal serà missió impossible poder aprovar i a més no tenim ni dret a una indemnització després de tants anys treballats, i tot això estant en frau de llei, ja que segons l’Estatut de treballadors, quan fa més de 3 anys que estàs amb el mateix contracte t’han de fer indefinida.

La nostra borsa de treball (substitucions) no es mou gens, perquè no ens substitueixen, sembla que no som «importants» i això que totes les escoles volen tenir TEEI, ja que som de gran ajuda a les aules de P3, treballem colze a colze amb les mestres de P3, sobretot treballant els hàbits i autonomia amb els infants més petits, que en aquesta edat és tan important.

No hem tingut l’oportunitat de poder consolidar el nostre lloc de treball, ja que mai han sortit les oposicions i ara en plena pandèmia surten.

Quan a tot arreu s’estan suspenent tots els actes, a nosaltres ens convoquen les opos.

No sé on pensen ficar les 5000 persones que ens presentarem, i després diuen que s’han d’evitar les aglomeracions…

No crec que sigui el moment més idoni per convocar-les, si fa 15 anys que estem esperant, per quina raó surten precisament en aquest moment tan complicat per a tothom?

Sonia. A. G (UNA TEEI MÉS)